OVER ONS

I can't but we can

Met meer dan 80 medewerkers en ruim 70 voertuigen rijden we allemaal richting dezelfde bestemming.

 


Onze waarden

Bij Wim Claes Transport & Logistiek werken we met veel passie en goesting en kan iedereen zichzelf zijn met veel ruimte voor eigen inbreng. Onze medewerkers zijn ons visitekaartje. Ze zetten zich in voor een persoonlijke en betrouwbare klantenservice met een oplossingsgerichte mindset. We streven naar kwalitatief werk en een verzorgd voorkomen in het verkeer, terwijl we onze expertise blijven verbeteren, MVO hoog in het vaandel dragen en open communiceren.

Kortom: passie, klant-engagement, voldoening, resultaat en efficiëntie zijn de 5 waarden die samen ons DNA vormen.

Check hier het reveal-filmpje van onze waarden
Onze handige roadmap al ontdekt?

  PASSIE

  KLANT-ENGAGEMENT

  VOLDOENING

  RESULTAAT

  EFFICIËNTIE

Onze missie

Onze missie? Onze klanten in de Benelux een volledige ontlading [ontzorging] bieden in distributie en logistiek. Als trekker in de markt vervoeren [bedenken en realiseren] we een volle truck aan unieke klantgerichte oplossingen die jouw ecologische voetafdruk tot een minimum beperken.

De hoge kwaliteit en efficiëntie van onze dienstverlening loodsen [bewijzen] jouw ROI naar een route van ongeziene hoogtes. Op elk niveau zitten wij mee aan het stuur [betrokken] om jouw business te verbeteren.

Onze visie

Bij Wim Claes Transport & Logistiek manoeuvreert [werkt] iedereen mee om jouw eindbestemming te bereiken, namelijk het verbeteren van jouw business. Consequent, creatief en oplossingsgericht denken, werken en handelen, alle werknemers worden doordrenkt met ons familiaal DNA tijdens hun opleidingstraject. Onze collega's halen hierdoor maximale voldoening uit hun job en stralen betrokkenheid uit bij alles wat ze doen. Express, distributie, transport, warehousing, bij elke traject schakelen [werken] we tussen efficiëntie milieuvriendelijkheid en een uiterst lage foutenlast.

OFFICE TEAM

Jouw aanspreekpunten

Heb je ons nodig? Je bent slechts één telefoontje of mailtje van ons verwijderd. Wij staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden, zendingen in goede banen te leiden of een oplossing te bieden op jouw logistieke uitdaging.

TEL +32(0) 11 35 17 00
Mail: info@wimclaes.be

Wim Claes aanspreekpunten

Tevreden klanten, daar doen we het voor.

De producten van Jaga zijn door hun gewichten, afmetingen en fragiliteit moeilijk handelbaar. Met Wim Claes vonden we een ideale partner. De jarenlange ervaring, het meedenken met ons en continu bijsturen leidt tot een optimale win-win situatie.

Jaga

Jan Hendrickx

Jaga

Bij Petry maken we, naast ladders, trappen en stellingen, ook maatwerk in onze aluminium schrijnwerkerij. Onze materialen en constructies zijn vaak uniek en hebben geen alledaagste afmetingen, waardoor het transport een uitdaging vormt.
Gelukkig kunnen wij al geruime tijd vertrouwen op de expertise van Wim Claes Transport & Logistiek om onze standaardartikelen en op maat gemaakte constructies probleemloos te vervoeren. Zowel onze klanten als wijzelf zijn zeer tevreden over de service van WCTL!

Petry

Jos Tollenaers

Petry

Het afgelopen jaar scoorde Wim Claes een perfect rapport: elke levering was op tijd! We zetten hen dan ook in voor onze belangrijkste klanten. Vol vertrouwen kijken we uit naar de fijne samenwerking in de toekomst.

Katoennatie

Frank Puttemans

Katoen Natie

Tribù is wereldwijd actief in high-end tuinmeubels, onze klanten verwachten dus niets anders dan een topservice en een hoge flexibiliteit. Wim Claes heeft deze boodschap volledig begrepen. Onze producten kunnen door hun afmetingen en gewichten voor de nodige uitdagingen zorgen. Keer op keer bezorgt Wim Claes ons hier een oplossing op maat. De ideale logistieke partner waar je op kan rekenen.

Tribu

Ilana De Muynck

Tribù

Als verantwoordelijke voor leveringen bij onze eindklanten maakt Wim Claes een belangrijk deel uit van het uiterlijk van onze firma, in deze rol weten ze een uitstekende flexibiliteit en een nagenoeg perfecte leverbetrouwbaarheid met elkaar te laten rijmen.
Mochten er toch leverproblemen ontstaan, weet Wim Claes deze vaak in eerste instantie zelfstandig op te lossen maar als dat niet lukt, zijn ze erg meedenkend in het zoeken naar een geschikte oplossing.

Allimex

Kim Geens

Allimex

Met hun open communicatie & next day deliveries onderscheidt Wim Claes Transport & Logistiek zichzelf van andere transportfirma's. Een bedrijf waar je écht op kan rekenen.

RBM

Fenne Tari

RBM

Wij evalueren al onze leveranciers regelmatig op vlak van flexibiliteit, prijs, het nakomen van afspraken en delivery on time. Wim Claes scoort op alle parameters een bijna perfect rapport!

Fremach

Ghislaine Weckx

Fremach

BergHOFF Belgium verkiest leveranciers die dezelfde normen en waarden hanteren: duurzaam blijven groeien, met respect voor mens, milieu en maatschappij. Wim Claes is hierbij de betrouwbare partner bij uitstek. Een passende quote: "Whatever the problem is, they are part of the solution!""

Berghoff

Hilde Rutten

BergHOFF Belgium

Als roosterprofessionals bieden wij een uitgebreide planningsservice aan onze klanten. Door de samenwerking met Wim Claes hebben wij een partner die onze waarden overbrengt naar onze klanten en waar wij volledig op kunnen vertrouwen.

Meiser

Frank Schildermans

Meiser

30-JARIG JUBILEUM

Wim gaat op bezoek

Wim Claes Transport & Logistiek viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum. Dat is 30 jaar oprechte passie voor het vak waarin onze klanten, medewerkers en partners centraal staan.
Ter ere van deze mijlpaal gaat Wim op de koffie bij enkele klanten.
Wat maakt ons de ideale partner in hun logistieke behoeften? Bekijk zeker het filmpje.

BLOG

Blijf op de hoogte

Ontdek onze kleine en grote nieuwtjes en blijf op de hoogte van het reilen en zeilen bij Wim Claes Transport & Logistiek.