DIENSTEN

Warehousing

Opslagruimte nodig? Met een beveiligd en overdekt distributiecentrum van 8.500m2 ben je bij ons in goede handen. Ons distributiecentrum beschikt over 24/7 camerabewaking en is gesitueerd in hartje Limburg op een boogscheut van de E313 en E314, de N76 en de Noord-Zuid verbinding. Hierdoor is toelevering naar alle uithoeken van de BeNeLux een fluitje van een cent.

 
...
...
...

Ons dynamisch opgedeeld distributiecentrum beschikt over crossdocking, tijdelijke opslag en een dedicated storage gedeelte. Maar dat is niet alles. Enkele andere troeven zijn: mogelijkheid tot opslag in bulk of in rekken en een nachtmagazijnier die voor een secure beveiliging zorgt. Naast opslag bieden we ook aanvullende diensten aan zoals goederenontvangst, palletiseren, quality control, labeling, assembly en voorraadbeheer.

Dankzij ons WMS-systeem, offeren we bij Wim Claes Transport & Logistiek ook 3PL-diensten. Wat dit inhoudt? Het biedt meer informatie aan onze klanten over hun opgeslagen goederen en stelt hen in staat om hun beheer via het WMS-portaal uit te voeren. Klanten slaan hun goederen voor korte of lange tijd bij ons op, beheren eenvoudig hun voorraad en geven orders vrij via het klantenportaal.

ANDERE DIENSTEN

Meer weten over ...

Of het nu gaat om distributie, transport of warehousing, wij hebben alle totaaloplossingen in huis om jouw logistieke uitdagingen aan te pakken. Leun achterover, ontspan en laat ons het zware werk doen.

DISTRIBUTIE TRANSPORT