INNOVATIES

Stilstaan is achteruitgaan

We investeren continu in het optimaliseren van onze processen. Op elk vlak. Van de e-CMR tot het webportaal en TMS- en WMS-systemen. Het doel? De efficiëntie verhogen. De voordelen zijn voor zowel ons als onze klanten merkbaar.

 

Elektrische truck

Duurzaam, toekomstgericht, gedreven door innovatie en stil: dat is de eerste volledig elektrische truck van Mercedes-Benz. Het past perfect in onze duurzame mindset. De eActros heeft een rijbereik van 400 tot 450 km en gebruiken we voor kortere distributieritten.

Lees onze blog Onze eerste elektrische truck gaat de baan op
Heb je ons op TVL gezien? Bekijk reportage.
We bundelden alle statistieken van onze e-truck in een infographic.

Elektrische truck

Up-to-date fleet

Van trucks, bakwagens tot bestelwagens: ons ruim wagenpark omvat ruim 70 voertuigen en is bovendien volledig up-to-date met o.a. mirror cams. Deze camera's zorgen voor meer veiligheid op de weg en verkleinen de dode hoek.

Op die manier zorgen we dat jouw goederen veilig en op tijd op elke locatie geraken.

up-to-date fleet

Webportaal

In ons gebruiksvriendelijk webportaal geeft de klant alle opdrachten rechtstreeks door aan onze planning. Hierna gaan wij meteen aan de slag om jouw goederen zo efficiënt mogelijk van A naar B te brengen en maken we het product traceerbaar in de logistieke flow. Snel, makkelijk en efficiënt.

Webportaal

TMS/WMS real-time tracking

Stilstaan is achteruitgaan, daarom investeren we in het digitaliseren van onze logistieke flow. Ons progressief WMS-systeem beheert de indeling, order- en goederenstroom in ons distributiecentrum, terwijl ons innovatief TMS-systeem inclusief real-time tracking op elk moment weet waar jouw goederen zijn. Bij het afleveren van de goederen krijg je automatisch een update.

TMS/WMS real-time tracking

Boordcomputers

Onze voertuigen zijn uitgerust met boordcomputers. Bij levering maken we foto's van de geleverde goederen en de CMR. Dankzij deze technologie bieden we ook track & trace aan, wat voor extra zekerheid zorgt en de status van de levering nauwkeurig weergeeft. Zo hoef je je nooit meer af te vragen waar jouw levering zich bevindt!

Boordcomputers

Digitale vrachtbrief

Minder administratie, een forse tijdswinst, altijd up to date gegevens, verbeterde veiligheid, kleinere foutmarges, papierbesparing, ... de voordelen van de eCMR zijn groot. Daarom kiezen we vandaag al resoluut voor de digitale afslag. Ontdek meer in dit filmpje of lees onze blog.

ONZE AANPAK

Duurzaam ondernemen in de transportsector

Duurzaamheid en transport: zijn dat geen tegengestelden? Wij geloven dat het één het ander niet uitsluit. In alles wat we doen proberen we maatschappelijk verantwoord te ondernemen (MVO). We lichten onze aanpak graag toe.

Duurzaam ondernemen

 

BLOG

Blijf op de hoogte

Ontdek onze kleine en grote nieuwtjes en blijf op de hoogte van het reilen en zeilen bij Wim Claes Transport & Logistiek.