DIENSTEN

Transport

Van expresszendingen van 1 colli tot een Full Truck Load van 33 paletten, wij zijn jouw specialist in transport en logistiek in de BeNeLux. Met onze zeer hoge KPI-graad streven we altijd naar perfectie en komen wij jouw tijdsgebonden leveringen na.

 
...
...
...

Bij Wim Claes Transport & Logistiek krijg je transport op maat. Onze up-to-date fleet beschikt over aangepaste voertuigen voor elke rit: trailers met laadklep, bachée, kooiaap, zijladers, dakladingen, transpallet en meer.

Onze voertuigen voldoen aan alle Europees opgelegde normen en zijn uitgerust met diverse veiligheidssystemen voor extra veiligheid: dodehoek waarschuwingen, 270° camerasystemen, elektrische buitenspiegels, lane- and side assist, etc.

Wij leggen de focus op de BeNeLux, maar ook de omliggende landen zijn geen onbekend terrein voor ons. Tijdens deze ritten zorgen we voor een optimaal comfort voor onze chauffeurs met ergonomische stoelen, active drive assist, multimedia cockpits, electronic parking brake en meer.

Met een stevige portie passie behandelen onze chauffeurs jouw goederen elke dag opnieuw met de nodige expertise, zorg en aandacht. Onze planningsafdeling ondersteunt en volgt alles nauw op, terwijl onze permanentiedienst 24/7 bereikbaar is om aan jouw noden te voldoen.

ANDERE DIENSTEN

Meer weten over ...

Of het nu gaat om distributie, transport of warehousing, wij hebben alle totaaloplossingen in huis om jouw logistieke uitdagingen aan te pakken. Leun achterover, ontspan en laat ons het zware werk doen.

DISTRIBUTIE WAREHOUSING