DIENSTEN

Distributie

Met een expertise van 30 jaar is Wim Claes Transport & Logistiek uitgegroeid tot een grote speler in distributie, voornamelijk in de HVAC- en bouwsector. Wij distribueren jouw goederen veilig, tijdig en onbeschadigd naar hun eindbestemming. Hierbij zit een duurzame samenwerkingsrelatie, efficiƫnte communicatie en een just-in-time benadering in ons DNA verweven.

 
...
...
...

Wim Claes Transport & Logistiek is jouw totaalpartner in distributie, inclusief opslag, crossdocking, order- en voorraadbeheer. Met een centraal gelegen distributiecentrum in Genk hebben we goede verbindingen met de E313 & E314, de N76 en de Noord-Zuid verbinding.

Onze up-to-date fleet beschikt over o.a. trailers met laadklep, meeneemheftrucks, verlengde palletwagens en zelfs een elektrische truck. Met deze investering en tal van andere initiatieven rijden wij richting een duurzamere wereld.

Heb jij een specifieke vraag? Met onze ruime ervaring in distributie van grote en uitzonderlijke producten, gaan we geen enkele uitdaging uit de weg.

We zijn gespecialiseerd in just-in-time distributie en bieden controle over de hele flow van begin- tot eindbestemming.

Onze voertuigen zijn uitgerust met de meest innovatieve tools, zoals een scanning- en TMS-systeem. Dit is gelinkt aan ons webportal waar onze klanten real time orders plaatsen. Deze flow aan informatie zorgt voor accurate data en een efficientere Track & Tracing.

Kortom, bij Wim Claes Transport & Logistiek kan je rekenen op een betrouwbare totaalpartner voor jouw distributiebehoeften.

ANDERE DIENSTEN

Meer weten over ...

Of het nu gaat om distributie, transport of warehousing, wij hebben alle totaaloplossingen in huis om jouw logistieke uitdagingen aan te pakken. Leun achterover, ontspan en laat ons het zware werk doen.

TRANSPORT WAREHOUSING