WERKEN BIJ

Het tofste logistieke bedrijf

Wim Claes Transport & Logistiek is een rasecht familiebedrijf met sterke waarden. Dat betekent dat iedereen voor ons telt. Werken bij ons is dan ook meer dan "gewoon je job doen". Wij geloven dat gelukkige medewerkers leiden tot gelukkige klanten.

 

IEDEREEN TELT

Ons aanbod

Naast een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen hebben we jou nog heel wat meer te bieden.

FUN TIJDENS & NA DE UREN

Bij Wim Claes Transport & Logistiek trekken we de kaart van sfeer & gezelligheid op de werkvloer. Elke week voorzien we een goed gevulde koelkast met vers fruit en op vrijdag trakteert Wim graag iedereen op een drankje tijdens onze start-your-weekend drink. Een babbeltje slaan met collega's of een darts-pijltje werpen na een drukke werkweek? Het doet altijd deugd.

MODERN WAGENPARK

Wist je dat je bij ons rijdt met de nieuwste voertuigen op de markt? Of dat wij een elektrische truck en verschillende meeneemheftrucks hebben? Kortom, bij ons ben je zeker van modern materiaal. Onze wagens zijn uitgerust met optimale comfortfaciliteiten zoals ergonomische stoelen, active drive assist, multimedia cockpits, electronic parking brake, etc.

UITDAGENDE PROJECTEN

Maak deel uit van een snelgroeiend bedrijf met uitdagende projecten en doorgroeimogelijkheden waarbij je jezelf verder kunt ontwikkelen en uitdagen. Binnen onze horizontale bedrijfscultuur stimuleren we betrokkenheid, informeel overleg en feedbackmomenten.

GOESTING & DRIVE

Passie, klant-engagement, voldoening, resultaat en efficiëntie: dit zijn de 5 waarden die samen ons DNA vormen. Iedereen mag hier zichzelf zijn, maar samen vormen we één hecht team. Jaarlijks organiseren we leuke teambuildingsactiviteiten om die groepssfeer nog sterker te maken. Bekijk zeker onze HAKA!

WELKOM

Warm welkom

We hechten veel belang aan een warm welkom en een vlotte start voor nieuwe collega's. Een collega die met een glimlach aan de slag gaat, levert beter werk af en is kind-aan-huis bij onze klanten. De opstart is dus een cruciale stap in ons bredere onboardingstraject.

Lees hier onze blog "Vloeiend van start: Het onthaal"

MagazijnOP VISITE

Collega's aan het woord

Wij zijn trots op ons gedreven team van chauffeurs, magazijniers en administratieve medewerkers. Elke dag opnieuw geven ze het beste van zichzelf om een excellente dienstverlening te bieden aan onze klanten.

BEKIJK FILM  SOLLICITEER NU